Vieraskortti/kausilupa

Vieraskortti/kausilupa

Raatin Eräpojat ry myy seuransa jäsenille vieraskortteja. Yhden kortin saa hintaan 15 euroa. Metsästysvuoden aikana seuran jäsen saa käyttää vieraanaan ulkopuolisia henkilöitä maksimissaan kaksi kertaa vuodessa, korkeintaan kaksi vierasta kerrallaan.

Vieraskorttien myyjinä toimivat Valto Turunen, Paavo Taskinen ja Jari Puustinen. Vieraskortin voi maksaa myös suoraan seuran pankkitilille. Metsällä ollessa on pystyttävä esittämään tosite maksetusta vieraskortista. Vieraskortin lunastaneen seuran jäsenen on aina oltava vieraiden mukana. Vieraiden saaliit vähennetään isännän/emännän saaliskiintiöstä.

Raatin Eräpojat ry myy jäsenilleen myös kausilupia pienriistajahtiin, lukuunottamatta kanalintuja. Kausiluvan hinta on 30 euroa ja sillä saa käyttää yhtä vierasta kerrallaan pienriistametsällä koko metsästysvuoden ajan. Kausilupa on käytössä kaiken muun, paitsi kanalintujen metsästyksessä.

Maksuohje:

Maksaessasi vieraskortin suoraan pankkiin, laita maksun viitteeksi isännän/emännän nimi sekä vieraan/vieraiden nimi/nimet. Esimerkiksi Matti Meikäläinen(isäntä)/Seppo Suutarinen(vieras), Teija Tötterström(vieras).

Maksaessasi kausiluvan suoraan pankkiin, laita maksun viitteeksi Kausilupa.

Seuran IBAN-tilinumero on FI49 5288 0420 0106 56.

Milloin vieraskorttia ei tarvita?

Vieraskorttia ei tarvitse lunastaa, kun seuran jäsen käyttää vierastaan apuna pienpetojen kuten supikoirien, minkkien tai kettujen metsästyksessä.

Myöskään majavanmetsästykseen ei tarvita vieraskorttia.

Ilman vieraskorttia sallittuihin metsästysmuotoihin kuuluu myös peltoympäristössä tapahtuva rusakoiden metsästys. Kaikissa näissä vaaditaan kuitenkin seuran jäsenen läsnäolo.